• 0Shopping Cart
Manikol
  • Kezdőlap
  • Rólunk
  • Termékeink
    • Fűszerek
    • Fűszerkeverékek
    • Műbelek
    • Természetes belek
    • Húsipari gépek, berendezések
    • Húsipari segédeszközök
    • Munkaruházat
  • Automata füstölők, érlelők
    • Hagyományos füstölés csúcstechnológiával
    • Technikai újításaink
    • Miért éppen RAUCH?
  • Hírek
    • Események
    • Újdonságok
    • Receptek
  • Kapcsolat
  • Keresés
  • Menu

Termék keresése

Kategóriák

Poliamid virslibél

Kategória: Virsli belek
  • Leírás

Leírás

Típus Tulajdonságok Előny Hátrány Előkészítés Felhasználás
Poliamid Víz-gőz-füst át nem eresztő

Főzhető

Nem füstölhető

Felülnyomható

Töltési tágulás-8%

 

Könnyen kezelhető

Nagy szakító szilárdságú

Nincs veszteség

Hosszú eltarthatósági idő

 

Nem füstölhető Áztatás: tiszta, hideg vízben

10-15 percig

Füstölést nem igénylő, hőkezelt termékek:

Felvágott, májas, rakott hús, sonka, disznósajt, virsli

Hasonló termékek

  • Cellulóz virslibél

    Részletek mutatása
  • Emészhető kollagén virslibél

    Részletek mutatása

Elérhetőségeink

+36 30 584 5040
+36 70 365 2617
manikolkft@gmail.com
2098 Pilisszentkereszt
Forrás u. 47

Legfrissebb híreink

  • VONYARCVASHEGYI DISZNÓTOROS ÉS KOLBÁSZTÖLTŐ VERSENY 20182019-02-18 - 07:52
  • BBQ Fűszerkeverékek2022-03-24 - 11:05

Facebook

Szűrő Emészhető kollagén virslibél
Scroll to top