• 0Shopping Cart
Manikol
  • Kezdőlap
  • Rólunk
  • Termékeink
    • Fűszerek
    • Fűszerkeverékek
    • Műbelek
    • Természetes belek
    • Húsipari gépek, berendezések
    • Húsipari segédeszközök
    • Munkaruházat
  • Automata füstölők, érlelők
    • Hagyományos füstölés csúcstechnológiával
    • Technikai újításaink
    • Miért éppen RAUCH?
  • Hírek
    • Események
    • Újdonságok
    • Receptek
  • Kapcsolat
  • Keresés
  • Menu

A TERMÉSZETES BELEKRŐL
A sertésbelek méretét kaliberben mérik. A kaliber, a kolbász töltés utáni vastagságának mértékegysége. A leggyakrabban használt kaliberek: 32/34, 34/36, 36/38. Általában ezeket használják a füstölt kolbászokhoz, vagy a lecsókolbászhoz, de vannak termelők, akik ettől eltérnek, attól függően, mit kíván a piacuk. A vékonyabb kalibereket 30/32, 32/34, debrecenihez, grillkolbászhoz, sütőkolbászhoz használják, a nagyobb kalibereket 38/40, 40/42 vagy ettől nagyobbat hurkához, vastag kolbászhoz. A sertésbelek legnagyobb hányada 34-38 kaliber, ezért általában ez a méret a legkedvezőbb árú. Minél jobban eltér ettől a bél kalibere, annál drágább.
A sertésbeleket 0-5°C-os hűtőben kell tárolni.
Felhasználás előtt a beleket langyos vízbe kell áztatni, legalább 15-20 percig.

Természetes belek

  • Rendezés: Alapértelmezett sorrend
    • Alapértelmezett sorrend
    • Név
    • Ár
    • Dátum
    • Népszerűség
  • Click to order products ascending
  • Mutass 15 terméket
    • 15 terméket
    • 30 terméket
    • 45 terméket
  • Juhbél

    Részletek mutatása
  • Marhabél

    Részletek mutatása
  • Sertésbél

    Részletek mutatása

Termék keresése

Kategóriák

Elérhetőségeink

+36 30 584 5040
+36 70 365 2617
manikolkft@gmail.com
2098 Pilisszentkereszt
Forrás u. 47

Legfrissebb híreink

  • VONYARCVASHEGYI DISZNÓTOROS ÉS KOLBÁSZTÖLTŐ VERSENY 20182019-02-18 - 07:52
  • BBQ Fűszerkeverékek2022-03-24 - 11:05

Facebook

Scroll to top