Szekrényajtó – hőszigetelt biztonsági üveggel készül abból a célból, hogy a füstölés folyamatát kívülről is figyelemmel lehessen követni, anélkül, hogy  az ajtót ki kelljen nyitni.

Net control – ezzel a szoftverrel lehetővé válik, hogy a füstölő berendezés működését interneten keresztül is nyomon tudjuk követni. Ezen kívül a Net controll segítségével a berendezést számítógép vagy akár egy okos telefon segítségével elindíthatjuk, leállíthatjuk, programozhatjuk, ill. az üzemzavarok nagy részét interneten keresztül javíthatjuk is.

SMS control

GSM modul, az füstölő berendezés bármely üzemzavara, meghibásodása, a faapríték mennyiségének egy bizonyos szint alá csökkenése esetén sms-tküld a megadott telefonszámokra

Acces control  a füstölő berendezés működtetése chipkártya segítségével. Az egyes chipkártyák különféle jogosultságot adnak használóiknak, így elkerülhető, hogy illetéktelen emberek nyúljanak bele az egyes programokba

Micro hum  a páratartalom gyors és folyamatos szabályozása mikroaerosollal. Ha a füstölő térbe túlságosan nagy cseppekben kerül bespriccelésre a páratartalmat szabályozó víz, a bejutó víz 70 %-a lefolyik a csatornán. A mikroszemcsékkel így nagyon sok vizet takaríthatunk meg.

Eco  control  energiamegtakarítás a hőmérséklet és a páratartalom szabályozásánál a külső hőmérséklet kihasználásával. Egy érzékelő folyamatosan figyeli a külső hőmérsékletet, és a kamrában lévő hőmérséklet szabályozásához nem a berendezés fűtését ill. hűtését kapcsolja be, hanem  – igény szerint – beszívja a kinti levegőt. Ezzel a módszerrel nagyon sok elektromos energiát tudunk megtakarítani.

Energy  control

ez a szoftver folyamatosan ellenőrzi és regisztrálja a berendezés  energiafelhasználását, így optimalizálni lehet az elektromos áram felhasználását.