• 0Shopping Cart
Manikol
  • Kezdőlap
  • Rólunk
  • Termékeink
    • Fűszerek
    • Fűszerkeverékek
    • Műbelek
    • Természetes belek
    • Húsipari gépek, berendezések
    • Húsipari segédeszközök
    • Munkaruházat
  • Automata füstölők, érlelők
    • Hagyományos füstölés csúcstechnológiával
    • Technikai újításaink
    • Miért éppen RAUCH?
  • Hírek
    • Események
    • Újdonságok
    • Receptek
  • Kapcsolat
  • Keresés
  • Menu

Termék keresése

Kategóriák

Sertésbél

Kategória: Természetes belek
  • Leírás

Leírás

A sertés bélrendszeréből a következő részek kerülnek felhasználásra a húsiparban

Termék Felhasználás
Vékonybél Füstölt kolbász, sütőkolbász, lecsókolbász, debreceni, hurka
Vastagbél, fodros bél hurka
Gyomor Disznósajt, rakott nyelv,
Hólyag Disznósajt
Vakbél (katakönyök) Kulen (kolbász masszával töltve)
Kuláré Szalámi, májas
Megnevezés Átmérő/kaliber Csomagolás
Sertésbél 25 m
Sertésbél 24/26 91,5 m
Sertésbél 30/32 2m+ 91,5 m
Sertésbél 32/34 10m+ 2 x 91,5 m
Sertésbél 34/36 45m 2 x 91,5 m
Sertésbél 34/36 3m+ 2 x 91,5 m
Sertésbél 36/38 10m+ 2 x 91,5 m
Sertésbél 38/40 3m+ 2 x 91,5 m
Megnevezés Csomagolás
Sertés  Kuláré  db
Sertés Vakbél  db

 

Hasonló termékek

  • Marhabél

    Részletek mutatása
  • Juhbél

    Részletek mutatása

Elérhetőségeink

+36 30 584 5040
+36 70 365 2617
manikolkft@gmail.com
2098 Pilisszentkereszt
Forrás u. 47

Legfrissebb híreink

  • VONYARCVASHEGYI DISZNÓTOROS ÉS KOLBÁSZTÖLTŐ VERSENY 20182019-02-18 - 07:52
  • BBQ Fűszerkeverékek2022-03-24 - 11:05

Facebook

Karamell bevonatos műbél Marhabél
Scroll to top