Leírás
A sertés bélrendszeréből a következő részek kerülnek felhasználásra a húsiparban
Termék |
Felhasználás |
Vékonybél |
Füstölt kolbász, sütőkolbász, lecsókolbász, debreceni, hurka |
Vastagbél, fodros bél |
hurka |
Gyomor |
Disznósajt, rakott nyelv, |
Hólyag |
Disznósajt |
Vakbél (katakönyök) |
Kulen (kolbász masszával töltve) |
Kuláré |
Szalámi, májas |
Megnevezés |
Átmérő/kaliber |
Csomagolás |
Sertésbél |
|
25 m |
Sertésbél |
24/26 |
91,5 m |
Sertésbél |
30/32 2m+ |
91,5 m |
Sertésbél |
32/34 10m+ |
2 x 91,5 m |
Sertésbél |
34/36 45m |
2 x 91,5 m |
Sertésbél |
34/36 3m+ |
2 x 91,5 m |
Sertésbél |
36/38 10m+ |
2 x 91,5 m |
Sertésbél |
38/40 3m+ |
2 x 91,5 m |
Megnevezés |
Csomagolás |
Sertés Kuláré |
db |
Sertés Vakbél |
db |