• 0Shopping Cart
Manikol
  • Kezdőlap
  • Rólunk
  • Termékeink
    • Fűszerek
    • Fűszerkeverékek
    • Műbelek
    • Természetes belek
    • Húsipari gépek, berendezések
    • Húsipari segédeszközök
    • Munkaruházat
  • Automata füstölők, érlelők
    • Hagyományos füstölés csúcstechnológiával
    • Technikai újításaink
    • Miért éppen RAUCH?
  • Hírek
    • Események
    • Újdonságok
    • Receptek
  • Kapcsolat
  • Keresés
  • Menu

Termék keresése

Kategóriák

HUKKI műbél

Kategória: Különleges belek
  • Leírás

Leírás

Típus Tulajdonságok Előny Hátrány Előkészítés Felhasználás
Kollagén Állati eredetű

Víz-gőz-füst áteresztő

Füstölhető, főzhető

Száradási, főzési veszteség

Felülnyomható

 

Természetes száradás

HUKKI bél – különleges (méhsejtmintás) megjelenés

Szakító szilárdság gyengébb Áztatás:

10-15 %-os (étkezési) sós, hideg vízben 10-15 percig

Füstölt termékek: kolbász, szalámi, vastag kolbász

Hőkezelt termékek: turista

Hasonló termékek

  • Karamell bevonatos műbél

    Részletek mutatása
  • Egyéb figurás textilbelek

    Részletek mutatása
  • Fűszeres textilbelek

    Részletek mutatása
  • Szárított, ragasztott sertésbél

    Részletek mutatása

Elérhetőségeink

+36 30 584 5040
+36 70 365 2617
manikolkft@gmail.com
2098 Pilisszentkereszt
Forrás u. 47

Legfrissebb híreink

  • VONYARCVASHEGYI DISZNÓTOROS ÉS KOLBÁSZTÖLTŐ VERSENY 20182019-02-18 - 07:52
  • BBQ Fűszerkeverékek2022-03-24 - 11:05

Facebook

NPE disznósajtbél Karamell bevonatos műbél
Scroll to top